dissabte, 16 de març del 2013

Propera sortida al Balandrau


El proper dissabte 23 de març, realitzarem una sortida hivernal al Balandrau. Es tractarà d'una ruta circular que depenent d'on podem arribar amb els vehicles per la neu que hi trobem, doncs serà més o menys llarga.





Sortirem a les 6 del matí del local. No cal dir, que cal portar vestimenta i calçat adient, raquetes o esquis de muntanya, menjar i veure per la travessa, i sobretot moltes ganes de riure i passar una bona estona, ja que de ben segur que la passarem. Per apuntar-se, enviar un correu al mail del Grup de Muntanya abans de dijous, o venir a la reunió que realitzarem el dijous a les 8 del vespre al local.

 Pujarem pel Collet de la Gralla, la Solana de Fontlletera i el Collet de Trespics, ascendint finalment al cim del Balandrau (2.585 mts). La baixada segueix la carena de l'anomenada Serra de la Canya, passant per la Collada dels Llenyassers i baixant fins a la pista que et permet tornar al Collet de la Gralla.
 Com diem, depenent d'on deixem el vehicle, podrem fer 15-18 kms fantàstics però amb certa exigència física, degut a la neu i la distància.

Això sí... de baixada, i pels que vulguin, recuperarem forces fent un àpat a Tregurà.

Salut i us hi esperem!!!!!!!!!!