dimecres, 18 de juliol del 2012

Propera sortida: Ascenció al cim del Montgròs



Des del Grup de Muntanya, us informem que el proper dissabte 28 de juliol realitzarem una sortida al cim del Montgròs.
El Montgròs és una muntanya montserratina el cim de la qual ateny una alçada de de 1.133 metres sobre el nivell del mar. Es tracta d'una gran mole amb forma de dom que, tot i no ser una de les muntanyes més altes de la Serra de Montserrat és, per la seva posició central respecte al massís, un dels miradors certament privilegiats amb que compta: cap a l'oest es contempla una magnífica panoràmica sobre el conjunt de la regió d'Agulles i dels Frares Encantats, cap al sud, sobre el municipi d'el Bruc al qual pertany aquesta muntanya, i cap a l'est sobre la Canal del Migdía, Sant Jeroni i les regions més allunyades de Tebes i de la Tebaida. L'aspecte del Montgròs des de la vessant sud, la del Bruc, amb els Plecs del Llibre en primer plà, és veritablement espectacular.
Els que hi vulguin assistir, ho han de fer saber mitjançant el correu electrònic del Grup de Muntanya abans de dimecres 25:
grup_muntanya_ae@hotmail.com
o assistint a la reunió que realitzarem el mateix dimecres a les 21h. al local del grup, on acabarem de parlar de tots els temes relacionats amb la sortida.

La sortida serà a 2/4 de 8 del matí del local. Pararem a esmorzar al bar ( qui vulgui que el porti..). De material cal portar:

-Beguda+entrepà per dinar
-Gorra i crema hidratant
-Calçat adecuat
-Vestimenta que cadascú cregui adecuada per a la sortida.

L'hora prevista d'arribada és a mitja tarda.

Us hi esperem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!