dilluns, 29 d’octubre del 2012

Pedalejada nocturna nadalenca i sopar per a llepar-s'hi els dits!!!!!!!

Des del Grup de Muntanya d'Arenys de Munt us informem que el proper divendres 14 de desembre realitzarem una pedalada nocturna pels voltants del nostre poble, i que acabarà amb un gran sopar  i un sorteig de diferents obsequis per als assistents.


La sortida serà a la plaça de l'esglesia a 2/4 de 9 del vespre ( ben puntual!!!!)

Per a sopar tindrem el mateix menú per a tothom, de moment sorpresa, però us assegurem que us en llepareu els dits i que en sortireu ben farts!!! Un cop acabada la sobretaula, tornarem tranquilament cap al poble, i donarem per finalitzada la nocturna.

El preu del sopar és de 15 euros per als federats, i 17 euros per als que no tinguin assegurança, amb el que així els n'hi tramitarem una per la sortida.

El recorregut de la pedalejada serà de dificultat assequible, i els assistents anirem junts en tot moment per a evitar qualsevol tipus d'imprevist. Tot i això es demana un mínim de resistència per a no alterar els horaris previstos.

Cal portar un frontal, o algun tipus d'il.luminació per assistent, i la roba adecuada per a no patir fred en excés, recordem que normalment en fa força a l'época escollida.

Per a apuntar-se, només cal notificar-ho abans del dia 5 de desembre al correu del Grup de Muntanya: grup_muntanya_ae@hotmail.com
o bé assistint a la reunió que realitzarem al local el dimecres 5 de desembre a 2/4 de 9 del vespre, per així avisar del numero d'assistents que serem als que ens fan el tiberi i tinguin el temps suficient per a realitzar-lo adeqüadament, tenint en compte que pel mig hi quedaran uns dies de pont festius per a molts.

Donem les gràcies per la seva colaboració a:
Club Ciclista Arenys de Munt, Muntbikes, Cim Muntanya, Taller MRC Motors, CampIV, i a la Sala Golem.

 Us hi esperem a tots, per a poder gaudir d'una gran vetllada amb molt bona companyia.
Salut!!!!!!!!!!!!!!!