dilluns, 15 d’octubre del 2012

Pedalant amb el Grup de Muntanya d'Arenys de Munt


Diferents han estat les activitats que ultimament han realitzat diferents membres del Grup de Muntanya amb BTT. Des de les ja consolidades sortides d'entre setmana, fins a diferents nocturnes.




Entre setmana ens trobem els dimarts i dijous a 2/4 de 7 de la tarda al ZIAM ( entrada de la zona industrial ), o bé dimecres cap a quarts de 9 del vespre, segons la disponabilitat de cadascú, per a realitzar alguna de les moltes rutes que podem triar  pels voltants del nostre petit gran poble.




Un parell de nocturnes destaquen de les ultimes realitzades. Una, abans de l'estiu, organitzada per diferents entitats excursionistes de la vegueria del Maresme, on varem gaudir d'una molt bona ruta i tiberi preparat pels companys de Dosrius. Uns 26 ciclistes varem disfrutar de la jornada.





 L'altre, organitzada pel Grup de Muntanya per als nostres socis i companys, on també varem disfrutar d'una tremenda pedalada abans i després del sopar que vam fer a Vallgorguina.




Aquesta ultima estava formada per 11 ciclistes abans de sopar i 10 després.





Esperant ara a la propera nocturna que s'espera força sonada....amb el bon sentit!!!!!!!!!!




Des d'aquí us animem a apuntar-vos a les sortides, si el que voleu és passar una bona estona pedalant amb bona companyia.
Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!