dimarts, 18 de desembre del 2012

La Nocturna Nadalenca 2012


Aquest passat divendres es va portar a terme la Pedalada Nocturna Nadalenca organitzada pel Grup de Muntanya d'Arenys de Munt.


22 companys ens trobàvem a la Plaça de l'Església a quarts de nou del vespre per iniciar l'aventuraLa ruta escollida va ser una circular per la capçalera de l'estimada riera del nostre pobleTot va anar sobre rodes ( broma fàcil... ) en tot moment, tret de les típiques averies i alguna castanya que mai poden faltar.Els camins i corriols de casa nostra es van transformar per uns moments en una verdadera filera de llumetes.Tots ben apinyats anàvem donant fí a la ruta, per acostar-nos al següent i esperat destí....El sopar!!!!!!!!Ben afamats, vàrem omplir les nostres panxes amb un bon tiberi, a base d'amanides, embotits, pa amb tomàquet i carn.Aquí sí que els riures no van faltar en tot moment, essent una gran jornada difícil d'oblidar
De postres, un gran flam, junt amb la celebració d'aniversari d'un dels companys, acabava d'animar la vetllada.
I com que del sopar de Nadal es tractava, doncs el Caga Tió ens esperava després del sopar per a rebre les nostres faves, i cagar algun detallet per a cadascun de nosaltres...

Des del Grup de Muntanya, volem donar les gràcies a tots els assistents al sopar, a altres que a ultima hora no hi van poder assistir i han colaborat en la seva organització, i sobretot a les entitats, empreses i particulars col.laboradors, que sense ells no hauría estat possible aquesta gran jornada.

2 comentaris:

Ricard de Mataró ha dit...

Això s´ha de repetir més sovint.

Grup de Muntanya ha dit...

Ho mirarem de repetir cada any per les mateixes dates. Va ser una bona festa. De totes maneres, molts socis surten normalment als vespres d'entre setmana. I de segur que durant l'any, alguna que altra nocturna tornarem a fer. Ja penjarem informació. Salut!!!!